• Snabb installation
Payment with Klarna
Egna installatörer

Om Oss - Svenska Värmepumpslandslaget

Vi på JS Energi har sysslat med värmepumpar i snart 30 år. Denna långa erfarenhet av värmepumpar innebär att vi har kunskap om det mesta du som kund kan behöva veta om just värmepumpar, dess funktion och hur du sparar pengar med hjälp av din värmepump.

Det senaste året har vi även på JS Energi etablerat oss i service och underhållsbranschen för värmpumpar och på det viset kan vi ge dig som värmepumpsägare den bästa servicen och tillgång till reservdelar till ett bra pris och med god kvalitet och detta oavsett om du köpt pumpen av oss eller av någon annan. Vi har kunskap och utför underhållsservice på de flesta typer av värmepumpar av de kända tillverkarna.

JS Energi verkar idag i Västra Götaland, Småland, Halland och hela Skåne med att på helentreprenad installera nya primärvärmepumpar, rådgivning runt uppvärmning och alla typer av service av era värmepumpar. För att komplettera detta har vi på JS Energi en reservdelsförsäljning där vi säljer reservdelar i hela Sverige och Europa.
Luft/luft värmepumpar installerar vi i Skåne, Halmstad med omnejd och Sydvästra Småland (Älmhult, Ljungby och Markaryd) 

På JS Energi är vi idag över 60 personer som arbetar inom företaget, varav 26 st är fullcertifierade kyl och värmepumpstekniker, 5 behöriga elektriker och 5 utbildade rådgivare inom värmepumpar. Är du i behov av en ny värmepump eller ett utbyte av din gamla, tveka inte att ta kontakt med oss och låt en av våra rådgivare kostnadsfritt komma hem till dig för ett möte och hjälpa dig hitta den bästa uppvärmningslösningen. 

Behöver du komma i kontakt med våra lokalkontor hittar du de här (ring först om du ska besöka, eftersom alla kan vara ute hos kunder på våra kontor): 

Göteborg 
031 - 20 40 32
[email protected]

Halmstad
035 - 16 90 10
[email protected]

Helsingborg (regionkontor)
042 - 400 10 01
[email protected]

Malmö
040 - 636 46 76
[email protected]

Kristianstad 
044-253 16 60
[email protected]